Tenten & Parasols

Binnen kort een feest of evenement op de planning staan, en bent u opzoek naar een partytent?
Bij Van Soest Partyservice huurt u gemakkelijk, snel en tegen scherpe verhuurtarieven de juiste partytent voor uw feest of evenement.
Met onze partytenten weet u zeker dat u en uw bezoekers goed beschermt zijn tegen zowel regen als felle zonneschijn.

Standaard bieden wij al een ruim assortiment aan partytenten aan welke in maten variëren van 3x3 meter tot 6x12 meter. 
Daarnaast zijn al onze partytenten ook nog eens koppelbaar waardoor bijna iedere gewenste oppervlakte overdekt kan worden overdekt.

Naast ons uitgebreide assortiment aan tenten bieden wij u ook alles wat u nodig heeft voor in de tent om u feest of andere gelegenheid helemaal compleet te maken. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid tot het huren van heaters, (sta) tafels, stoelen, (feest)verlichting en geluid.

Service: 
Service staat bij ons hoog in het vaandel, twijfelt u dus over welke partytent het beste bij uw feest of evenement past naam dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voorzien u graag van een passend advies.

Geen tijd om zelf de tent en/of tenten op te bouwen?
Geen probleem, ons op- en afbouw neemt deze taak graag van u over en bezorgen en bouwen de tent(en) of de gewenste locatie voor uw  op.

Huur tarieven en periodes:
Wij doen ons uiterste best onze huurtarieven zo laag mogelijk te houden en u wel de service kwaliteit te bieden die u zou mogen verwachten.
Vallen de kosten tegen of komt u er zelf niet helemaal uit? neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1 dag huren is in werkelijkheid 3 dagen huren, wanneer wij u mogen voorzien van de gewenste materialen heeft u bij ons altijd 1 dag voor en 1 dag na de gewenste huurperiode speling voor het afhalen en retourneren van de materialen, ook voor het bezorgen hanteren wij deze voorwaarden. Meer informatie omtrent huurvoorwaarden en afhalen of bezorgen vindt u onder "info & Contact".

 

Van Soest Partyservice is uw partner als het gaat om een partytent huren in oa. Arkel, Gorinchem, Meerkerk, Hoogblokland, Vuren, Schelluinen, Sleeuwijk, Woudrichem, Hardinxveld-Giessendam. Sliedrecht, Giessenburg, Spijk, Ottoland, Goudriaan, Noordeloos, Ameide, Lexmond, Vianen en Nieuwegein.

Voor het bezorgen van de partytenten die wij te huur hebben hanteren wij scherpe bezorgkosten zo dat ook wanneer u bij voorbeeld een partytent nodig heeft in Dordrecht, Utrecht, Rotterdam, Brabant of ergens anders in Nederland wij u kunnen voorzien van alle benodigdheden binnen de partyverhuur.